Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws

Nieuws

Sinds 31-10-2017 zijn wij gecertificeerd turbopartner van Turbo’s Hoet, voor een juiste diagnose en professionele montage van turbo’s!

Turbo specialist diagnose en montage

 


Gewijzigde openingstijden:

Met ingang van mei 2017 zijn onze openingstijden als volgt

Maandag t/m vrijdag van 08.00 -12.30 en 13.15 - 19.00 uur

Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. 


Aflevering Kangoo aan Schildersbedrijf Geert Driessen

Schildersbedrijf Geert Driessen uit Angeren is sinds jaren een trouwe klant van Auto Alliance. Ter uitbreiding van het wagenpark hebben wij onlangs een Renault Kangoo bestel aan het schildersbedrijf geleverd. Wij wensen het schildersbedrijf veel veilige kilometers toe met de Renault Kangoo.

aflevering Renault Kangoo door Auto Alliance te Bemmel

 


 

Reparatie en onderhoud leaseauto's

Sinds 1 juni 2016 is Auto Alliance Bemmel BV ook een LeaseProf Service Point. Dat betekent dat wij ook de (meestal zakelijke) auto van de leaserijder kunnen onderhouden en repareren. Zoals gezegd, wij zijn er voor alle merken!

Auto Alliance is LeaseProf Service Point


30 jaar Auto Alliance in Bemmel

21 maart 2016 is het 30 jaar geleden dat Auto Alliance vanuit Angeren naar Bemmel verhuisde. Al die tijd is het bedrijf gevestigd aan De Houtakker. Gedurende deze jaren zijn er verschillende ontwikkelingen geweest. Zo is Auto Alliance nog altijd specialist in Renault maar worden ook alle andere merken prima onderhouden en heeft het autobedrijf sinds januari 2014 een nieuwe eigenaar. In de komende weken besteedt Auto Alliance aandacht aan dit jubileum. 

Op 21 maart 1986, ruim drie jaar na de oprichting, verhuisde Auto Alliance naar het toen nog nieuwe industrieterrein De Houtakker in Bemmel. Met de verhuizing en de toetreding tot het dealerschap van Renault werd de naam gewijzigd in Auto Alliance. De garage, opgericht door Bertus van Alst, Henk Knuiman en Wim Peters en door deze laatste als langste gerund, werd 1 januari 2014 overgenomen door Ben Vreman, die zelf ook al bijna 30 jaar bij Alliance werkzaam is.

Kentekenloket

Sinds enkele maanden is het mogelijk om bij Auto Alliance auto’s over te schrijven. ‘Handig voor de klant en ook voor onszelf’, vindt Ben Vreman. ‘Het scheelt ons toch een ritje én vooral wachttijd.’ Auto Alliance is aangesloten bij Vereniging Specialisten Renault (VSR). ‘Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met Renault en zijn nog altijd fan van het merk. We vinden het belangrijk om onze kennis hierover up to date houden en dat doen we dus ook. Dat geldt overigens ook voor alle andere professionele apparatuur die we in huis hebben. Onze monteurs volgen regelmatig trainingen bij Bosch of andere leveranciers.’

 


Kentekens overschrijven bij Auto Alliance

Vanaf 1 september 2015 wordt Auto Alliance kentekenloket. Voor het tenaamstelling van kentekens, schorsen van kentekens etc kunt u bij ons terecht van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur voor alle particulieren en garagebedrijven.

 

Auto Alliance uw Kentekenloket


Nieuwe banden nodig? 

Auto Alliance is in deze regio officieel dealer geworden van de nieuwe Michelin Crossclimate Band. Een band voor zomer en winter!


Weinig rijden? Minder onderhoud!

Auto Alliance introduceert een nieuw concept voor auto's van vier jaar en ouder. Auto's die minder kilometers rijden hebben op bepaalde punten minder onderhoud nodig. Wij denken met u mee door de onderhoudswerkzaamheden hierop aan te passen, zodat hiermee geld te besparen is op de autokosten. 


Van Renault-dealer naar specialist in Renault

Per 1 januari 2015 hebben we, na 31 jaar, de stap gezet van Renault-dealer naar VSR-dealer. De aangesloten dealers van de Vereniging Specialisten Renault (VSR) staan voor vertrouwd, vakkundig en vriendelijk en hebben een passie voor het merk Renault. Daar voelen wij ons natuurlijk bij thuis.

U kunt nog altijd met al uw vragen bij ons terecht. Er is niets gewijzigd in ons aanbod, ons team is nog gewoon hetzelfde team en ook garantiewerkzaamheden kunt u met een gerust hart bij ons laten uitvoeren, om welk merk het ook gaat.

Voordelen
De ontkoppeling van Renault Nederland levert voordelen op, voor u en voor ons. Een dealerschap geeft enerzijds cachet aan de garage, maar vraagt ook veel van ons. Er zijn veel eisen en voorwaarden rondom inkoop, voorraadbeheer en dergelijke. We blijven natuurlijk opleidingen en bijscholingen volgen, zoals we altijd al gedaan hebben. Dus de kwaliteit van ons werk blijft zoals men dat van ons gewend is. Maar we hebben nu de mogelijkheid om scherper in te kopen, en daar heeft u wat aan.

Diagnoseapparatuur voor alle merken

Een investering in diagnoseapparatuur maakt dat aan alle merken auto’s service en onderhoud verleend kan worden. Ook voor APK’s, banden- en aircoservice, nieuwe auto's, occasions of schadeherstel kunt u nog gewoon bij Auto Alliance terecht.

Let op:
Heeft u een MyRenault+ pas, lees dan verder op deze pagina.  

Voor informatie of een afspraak kunt u bellen met Ben Vreman, 0481 461 198

 logo Auto Alliance